Les Invités

Les invités, dat is een kwartet met Joachim Wannyn op gitaar en zang, en Quinten De Vlaeminck op contrabas, Jan Van Steenbrugge op percussie en Elke aan de accordeon en zang. 

Met veel passie en virtuositeit brengen Les Invités hun favoriete artiesten uit de Franse muziek van de jaren '50 tot vandaag samen in een uniek programma dat niemand onberoerd zal laten. Bekende en minder bekende parels van Georges Brassens, Moustaki, Bourvil, Joe Dassin, Brel, Gainsbourg, Dutronc, Trenet, ZAZ, Axelle Red, France Gall, Françoise Hardy, Bécaud, Renaud, Henri Salvador, Adamo en vele andere onsterfelijken wisselen af met authentieke Franse musette en leuke verhalen over de liedjes tussendoor. Een aanrader voor muzikale fijnproevers : zon, sfeer en kippenvel gegarandeerd!

Les Invités waren te gast bij o.a. Airbag Festival Brugge, Gentse Feesten (Trefpuntfestival), Le Méridien Etoile Paris, Pllek Amsterdam, l'Accordéon moi j'aime Tournai, Labadoux Festival, Zwarte Doos Neerpelt, Folk Dranouter… Deze vier rasmuzikanten zijn actief in diverse muzikale projecten maar delen een passie voor de geweldige ziel van de Franse muziek.

Meer info: klik hier.

Les Invités liken op facebook? Klik hier.

Les invités bij u thuis, of voor een andere gelegenheid? Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactformulier

Terug naar de vorige pagina