EveryGoodie

EveryGoodie, dat is het duo van Elke De Meester (wiens voornaam letterlijk in het Engels wordt vertaald als "Every") en Jeroen Goegebuer (wiens naam op buitenlandse tournees onuitspreekbaar bleek voor het publiek aldaar en daardoor werd vertaald en afgekort naar "Goodneighbor" of kortweg "Goodie").

Ze leerden elkaar kennen in 2011, vormden een koppel in 2015, maar startten hun carrière als muzikaal duo pas eind 2017, dankzij de verkoop van een microgolf... De details van dat verhaal vertellen ze met plezier op een optreden: in uw huiskamer, in uw concertzaaltje, voor verenigingen allerhande of gewoon als straatmuzikanten...

Het repertoire omvat de allermooiste folkmelodieën uit verschillende windstreken, van de VS tot Scandinavië, met daarnaast optioneel ook instrumentale bewerkingen van de bekendste Vlaamse kleinkunstklassiekers. 

Daarbij bedient Elke de knoppen... van haar accordeon, en bespeelt Jeroen de gevoelige snaar... van z'n viool en mandoline.

Getest en goedgekeurd voor alle doeleinden: feest - academische zitting - uitvaartplechtigheid - animatie woonzorgcentra.

Klinkt deze combinatie u als muziek in de oren?

Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactformulier

Foto 1: Jelle Wildiers

Foto 2 - 3 - 4: Tineke De Waele