EveryGoodie

EveryGoodie, dat is het duo van Elke De Meester (wiens voornaam letterlijk in het Engels wordt vertaald als "Every") en Jeroen Goegebuer (wiens naam op buitenlandse tournees onuitspreekbaar bleek voor het publiek aldaar en daardoor werd vertaald en afgekort naar "Goodneighbor" of kortweg "Goodie").

Ze leerden elkaar kennen in 2011, maar startten hun carrière als muzikaal duo pas eind 2017, dankzij de verkoop van een microgolf... De details van dat verhaal vertellen ze met plezier op een optreden: in uw huiskamer, in uw concertzaaltje, voor verenigingen allerhande of gewoon als straatmuzikanten...

Het repertoire omvat de allermooiste folkmelodieën uit verschillende windstreken, van de VS tot Scandinavië, met daarnaast optioneel ook instrumentale bewerkingen van enkele bekende Vlaamse kleinkunstklassiekers. 

Daarbij bedient Elke de knoppen... van haar accordeon, en bespeelt Jeroen de gevoelige snaar... van z'n viool en mandoline.

Optioneel wordt een stomp box gebruikt om de virtuoze melodieën nog wat meer punch te geven, terwijl andere melodieën uw hart vanzelf laten smelten door hun pure schoonheid en eenvoud.

Getest en goedgekeurd voor alle doeleinden: volwaardig avondconcert of aperitiefconcert - feest - academische zitting - uitvaartplechtigheid - animatie woonzorgcentra.

Klinkt deze combinatie u als muziek in de oren?

Vraag vrijblijvend meer informatie via het contactformulier

Foto 1: Jelle Wildiers

Foto 2 - 3 - 4: Tineke De Waele


Meer foto's & geluidsfragmenten op de Facebook-pagina!


Terug naar de vorige pagina